header foto header foto header foto

 
Algemeen

Boost voor Joost weekend – 14 en 15 mei

Nieuws afbeelding 13-4-2022

Zoals jullie misschien al hebben vernomen via social media, persoonlijk of andere kanalen – wil HC Mierlo haar (jubileum)steentje bijdragen aan een fijn thuis voor Joost Brouwer.

Joost (16) heeft in juni 2021 bij een zwemongeval een hoge incomplete dwarslaesie opgelopen. Kort gezegd houdt dat in dat hij nu rolstoel gebonden is, zijn armen en handen zijn aangedaan en zijn longcapaciteit is aangetast.

Na maandenlang verblijf in ziekenhuis en revalidatiecentrum, werkt Joost vanuit zijn vertrouwde omgeving aan zijn verdere herstel. Een ingrijpende verbouwing aan het huis is hard nodig om Joost nu en in de toekomst een fijne eigen plek te geven. 

11, 14-15 mei
En wij gaan hierbij helpen door in en rondom het weekend van 14 en 15 mei activiteiten te organiseren om geld in te zamelen voor het creëren van een fijne plek voor Joost.

En wij gaan hierbij helpen door op 11, 14 en 15 mei activiteiten te organiseren om geld in te zamelen voor het creëren van een fijne plek voor Joost.

Wat gaan we doen?
Nou heel veel! Zoals bijvoorbeeld:
·een superleuke speciale training voor de jongste jeugd, hun vrienden en familie op 11 mei, inclusief gezellige afsluiting
·gave activiteiten voor jong en oud met o.a. springkussens en Herman de Stier
·radje draaien voor de jeugd op zaterdag en voor de senioren op zondag
·genoeg eet en drinkgelegenheid voor jou en je teamgenoten
·en… een hele vette HC Mierlo jeugdcamping!Overnachten op de club met je teamgenoten, inclusief diner en ontbijt. Een unieke happening, nog nooit gedaan – echt iets waar je bij wilt zijn.
·Op zondag gaan we gewoon nog even door met sporten, eten, drinken en een hoop gezelligheid op deze Super-Sunday met wedstrijden van o.a. Heren 1 en Dames 1.
Kortom genoeg om te zien, te beleven en om herinneringen te maken die jij en Joost en zijn familie nooit zullen vergeten.

 

Wil je meer weten? Heb je ideeën en/of wil je helpen met de uitvoering van dit bijzondere weekend? Neem contact op met onderstaande organisatieclubje.
Geef Joost een fijn thuis!

Groeten,
Suzanne & Hein Boumans, Hanneke Homminga, Esme Bakker en Jean-Paul Jetten

@ [email protected]

Kijk ook op www.boostvoorjoost.nl voor meer informatie.

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

LET OP: WAARSCHUWING FIETSENDIEVEN

Hoofdsponsor

Sponsoren